Tuinaanleg (Particulier en Bedrijven) Uw tuin is in goede handen bij Tuincentrum Maartens. Onze medewerkers zijn echte vakmensen met jarenlange ervaring in tuinaanleg. Zij zorgen voor een zorgvuldige uitvoering van de nodige werkzaamheden. Onze medewerkers sluiten de aanleg van uw tuin pas af als u meer dan tevreden bent over het resultaat.

Bestrating en Sierbestrating Klinker, natuursteen of grote tegels? Geen probleem voor Tuincentrum Maartens. Alle materialen zijn beschikbaar om alle soorten tuinen of wegen te bestraten. Op het Tuincentrum hebben we een groot assortiment met mooie tegels uitgestald met oa. Gardenlux.

Onderhoud (Particulier en Bedrijven) Van klein tot groot onderhoud, alles kan bij Tuincentrum Maartens. Voor een specifieke tuinopdracht sturen wij met veel plezier een van onze gekwalificeerde medewerkers. Of wenst u ons in dienst te nemen voor het totale onderhoud van uw tuin op regelmatige basis? Dat kan uiteraard ook! Dan weet u precies wanneer u op ons kunt rekenen. Het enige wat u nog moet doen, is heerlijk genieten in een tot in de puntjes verzorgde tuin!

Renovatie Naast het volledig aanleggen van nieuwe tuinen, is het ook mogelijk om een gedeelte van uw tuin te renoveren. Met oog voor mooie bestaande bomen, planten en andere elementen en rekening houdende met uw budget, adviseren wij u graag hoe we uw bestaande tuin een eigentijdse metamorfose kunnen geven.